Cont bancar

Cont Bancar RO45 CECE B309 08RO N300 4050 deschis la CEC BANK - agentia TRAIAN din Bucuresti sector 3 (contul este deschis in lei (RON) pe numele mamei Miroiu Aurica)
Contact: 0721 761 601 vodafone sau 0766 019 924 cosmote , fratila.ilinca@gmail.com

joi, 27 iunie 2013

Recuperarea necesita medicatie, efort si lucruri ''valoroase'' unui om cu handicap locomotor.


        


   Aproape doi ani s-au scurs de cand imi impart zilele in scaunul cu rotile din care stau sa cad in orice clipa. L-am  primit de la stat; dar statul nu da lucruri de calitate ci lucruri de scurta folosinta. Il folosesc zi de zi pentru a ma putea deplasa prin casa. Am invatat cum sa ma aplec sa-mi curat covoarele din casa, cum sa-mi spal rufele si cum sa-mi fac focul si mancarea din sezut (asa cum va spuneam la inceputul povestei mele locuiesc la tara). Lucruri pe care le faceam cu lejeritate in urma cu doi ani.

Dumnezeu ne ofera ocazia sa testam viata in diferite  moduri, situatii pe care nu ni le imaginam poate niciodata ca le vom testa. Copii mei cresc in fiecare zi si ma incurajeaza in felul lor cum stiu mai bine. Sotul meu a revenit alaturi de familia noastra si el incearca sa-si gaseasca ceva de lucru pentru a ne putea descurca. Poate mi-ar fi mai simplu daca nu as depinde de un medicament - Nucleo C.M.P. Forte, medicament care este fabricat in Spania de firma Ferrer si care nu este importat de nici o firma in Romania, pentru ca este folosit de putine persone si probabil ca nu renteaza sa il importe cineva. Datorita unor oameni cu suflet care m-au ajutat, nu am dus lipsa de el pana acum. Acest medicament ajuta la refacerea maduvei spinarii si este important sa nu intrerup nici o clipa tratamentul.

Multi dintre dumneavoastra care va rupeti din timp pentru a-mi citi aceste randuri si care ati contribuit financiar la cele necesare mie, va sunt profund recunoscatoare si ii multumesc zi de zi bunului Dumnezeu ca imi sunteti alaturi!

Desi imi este foarte rusine sa  apelez la ajutorul dvs., situatia in care ma gasesc ma obliga sa fac acest lucru pentru a putea fi alaturi si de folos copiilor mei. Acum am mare nevoie de orteze de sold-genunchi-glezna si toracolombosacrale, care se fac numai la comanda la firme specializate si au un pret extraordinar de mare. Statul imi deconteaza aceste orteze dar la un pret de 1871.10 lei (cele de sold-genunchi-glezna) si 251.18 lei ortezele toracolombosacrale.

Ca sa nu risc sa patesc la fel cum patatesc cu scaunul cu rotile, trebuie sa le fac din material mai bun, sa pot sa le folosesc o perioada mai indelungata.

Pentru acesta va trebui sa contribui suplimentar la costurile lor peste ceea  ce-mi deconteaza Casa de Sanatate.

Ortezele de sold-genunchi-glezna  de calitate costa 3000 lei iar cea toracolombosacrale aprox. 400 lei.

De aceea aplez la bunavointa oamenilor cu suflet, in speranta ca voi putea strange aceste fonduri.

Nimeni dintre noi oamenii nu stim ce va fi maine.

Niciun comentariu: